Novice

“Train the trainer” delavnica

“Train the trainer” delavnica

Želimo okrepiti vrste MEPI trenerjev, ki bi bili pripravljeni v svojem lokalnem okolju izvajati eno ali več delavnic na temo oblikovanja ciljev in načrtovanja v Programu MEPI.

MEPI je namreč med drugim edinstven tudi v tem, da si mora udeleženec..

Avtor: Neda Kajfež Kategorija: Tečaji
MEPI spoznavni vikend

MEPI spoznavni vikend

Prvi pripravljalni trening v okviru programa Mednarodno priznanje za mlade v šolskem letu 2017/2018 smo izvedli 25. in 26. novembra.

V soboto smo se ob osmih zjutraj iz Laškega odpravili proti Reki, kjer smo se po 7 km hoje nastanili v 200 let stari in lepo obnovljeni hiški. Po malici smo..

Avtor: Deja Kuhar
International Gold Event 2017

International Gold Event 2017

Med 25. in 30. oktobrom 2017 je v Pragi potekal International Gold Event (IGE), na katerem se vsaka tri leta srečajo prejemniki zlatih priznanj Programa MEPI s celega sveta.

IGE je svetovni mladinski dogodek prejemnikov zlatega priznanja MEPI, ki je v letošnjem letu praznoval svojo 50-letnico…

Avtor: Jaka Kregar Kategorija: Dogodki
Tega ne uči nobena šola

Tega ne uči nobena šola

Za program MEPI radi rečemo, da mlade opremlja za odgovorno in samostojno življenje. To se res lepo sliši, ampak kaj mladim to pomeni in kako lahko to »opremo odraslosti« unovčijo?

Na prvi hip odgovor ni preprost. S pomočjo zlatega Mepi priznanja za zdaj še ni prednostnega vpisa na..

Avtor: Jaka Kregar Kategorija: Ostalo
Konferenca EMAS 2017

Konferenca EMAS 2017

Letošnja regionalna konferenca EMAS regije se je odvijala med desetim in trinajstim septembrom na idiličnem otoku Madeira na Portugalskem. V glavnem mestu Madeire Funchal, iz katerega prihaja tudi nogometni zvezdnik Christiano Ronaldo, se je zbralo 42 delegatov iz 18 držav.

V treh ..

Avtor: Jaka Kregar Kategorija: Ostalo

Prvi šolski dan

Spoštovani cenjeni MEPI prijatelji,
danes je prvi šolski dan novega šolskega leta. Nov mejnik, nov začetek, nova priložnost in nov izziv.V tem šolskem letu vam želimo veliko uspeha, veliko znanja in veliko prijetnih trenutkov. Delo z mladimi nas  bogati..
Avtor: Jaka Kregar Kategorija: Ostalo
Priložnost mladim!

Priložnost mladim!

ri MEPIju stremimo k temu, da mladim damo čim več priložnosti, da  se dokažejo in naberejo izkušnje. Predstavljamo mlade, ki so soustvarjali večerni program letošnjega 4. Nacionalnega MEPI Foruma “Povezani že 20 let”.

Vsem sem iskreno zahavaljujemo za sodelovanje.

Pisec..

Avtor: Jaka Kregar Kategorija: Dogodki, Ostalo
Več…