urhokk

Mednarodna odprava Finska 2016 – 2 prosti mesti

2.5.2016, Jaka Kregar
Objavljeno v kategoriji Dogodki, Odprave, Zlatniki

Pred kratkim smo Zlatniki nepri─Źakovano izvedeli, da nam je EU prek programa Erasmus+ sofinancirala┬áMednarodno zlato odpravo na Finsko ÔÇô projekt ┬╗Tunturi┬ź 2016. Prosti sta ┼íe dve mesti!

Odprava je posebej primerna za vse zlate udele┼żence programa MEPI, ki morajo ┼íe opraviti kvalifikacijsko odpravo na zlati stopnji in nimajo lastne skupine za odprave (imeli bodo prednost pri prijavi).┬á

Kdaj:┬á29.7. ÔÇô 10.8.2016 (2 dni prihodi/odhodi + 4 dni odprave + 7 dni mednarodnega tabora)
Kje:┬áNacionalni park ┬╗Urho Kekkonen┬ź, Ivalo, Finska
Kdo:┬áudele┼żenci programa MEPI na zlati stopnji iz Slovenije, Finske, Litve, Latvije, ─îe┼íke, Nem─Źije in Nizozemske
Cena:┬áokvirno 250 EUR, ne bo ve─Ź kot 300 EUR (cena zajema prevoz Slovenija ÔÇô Finska, prevoz na aktivnosti, prehrano in vse pripomo─Źke za izvedbo aktivnosti) ÔÇô preostali del cene financira EU.┬á

Projekt ┬╗Tunturi┬ź 2016 zdru┼żuje pustolovsko MEPI odpravo in mednarodni tabor udele┼żencev programa MEPI v mladinsko izmenjavo.

Osrednji del izmenjave je odprava, pred odpravo pa bodo sledile spoznavno-povezovalne aktivnosti v taboru. Po kon─Źani odprave bo ┼íe zaklju─Źni del (prav tako v taboru). Odprava bo potekala v narodnostno me┼íanih skupinah (v vsaki skupini bo po en ─Źlan izmed sodelujo─Źih dr┼żav).

Ve─Ź informacij o vsebini projekta najdete v priponki:
Finska 2016 – opis (v angle┼í─Źini)

Če ste za izmenjavo zainteresirani, se do 5. maja 2016 javite po e-pošti jaka@mepi.info!