Naložba, ki se obrestuje


 

“Tri leta nazaj nisem verjela vase, v svoje zmožnosti, a zdaj sem tu. Izzivi programa so šli mimo mene, premagala sem  jih. Kjer je volja, tam je pot in jaz stojim na pravi poti.”

Teja Škarja, prejemnica zlatega priznanja MEPI

 

 

MEPI je edinstveni program za mlade z več kot 60-letno zgodovino in prepoznavnostjo po vsem svetu. Združuje praktične izkušnje in veščine, s katerimi mlade opremlja za življenje in jih aktivira v družbi. Naš cilj je narediti program dostopen vsem mladim med 14. in 25. letom v Sloveniji, ki se vanj želijo vključiti. Zato sta vaša pomoč in podpora neprecenljivi.

Postanite del naše zgodbe že danes.

Vsako leto sodelujemo z več kot tisoč mladimi, vendar še vedno obstajajo številni, ki se programu ne morejo priključiti. Mladim iz cele Slovenije boste omogočili  udeležbo v globalnem programu, jim pomagali odkrivati smisel življenja, razvijati osebno odgovornost, aktivno participacijo v družbi, graditi lastno samozavest in ustvarjati pozitivno samopodobo. To je tista »oprema za življenje« in samostojno pot v odraslost, ki jim je nihče ne more vzeti, saj se vtke v osebnost in jih spremlja celo življenje. Naložba v prihodnost, ki se obrestuje!