Sponzorji

Generalni pokrovitelj

GlaxoSmithKline d.o.o
gsk-spFarmacevtsko podjetje GlaxoSmithKline d.o.o.(GSK) je generalni sponzor programa MEPI. Od leta 2005 z denarnimi sredstvi podpira koordinacijo in razvoj programa na nacionalni ravni. Skupaj smo oblikovali tudi projekt dru┼żabnih dogodkov, poimenovanih Vesele urice.
Ponosni smo, da smo v teh letih vzpostavili kvaliteten partnerski odnos, ki spro┼ża pozitivne u─Źinke tako med mladimi, uporabniki storitev kot na celotno dru┼żbo.

 

Pokrovitelj in prvi slovenski MEPI ┬╗World Fellow┬ź

Studio Moderna
smodernaLeta 2012 se je pomembnim sponzorjem programa MEPI pridru┼żilo multinacionalno podjetje Studio Moderna. Njihov finan─Źni vlo┼żek je namenjen podpori hitrej┼íega in u─Źinkovitej┼íega razvoja programa MEPI na nacionalni ravni. Studio Moderna Zavod MEPI prijazno gosti v svoji poslovni stavbi in nudi administrativno pomo─Ź. Izjemno ponosni smo, da je v letu 2013 ustanovitelj in lastnik Studia Moderna, Sandi ─îe┼íko, kot prvi Slovenec postal ─Źlan t.i. ┬╗World Fellowship┬ź, presti┼żne svetovne mre┼że podpornikov oz. mecenov, ki imajo interes in ┼żeljo podpiranja razvoja programov za mlade, tako na nacionalni kot na globalni ravni.

Zakaj Studio Moderna podpira MEPI
MEPI je program, ki podpira ┼íirok spekter znanja in s tem mladim omogo─Źa razvoj na ve─Ź nivojih hkrati. Studio Moderna s svojimi aktivnostmi na najrazli─Źnej┼íe na─Źine spodbuja in podpira pridobivanje znanja, tudi med zaposlenimi, ki s svojim znanjem doprinesejo k razvoju podjetja. Da bo tako tudi v prihodnosti pa potrebujemo tudi mlade, drzne, kreativne in inovativne posameznike, ki bodo prina┼íali sve┼że ideje in znanja. In prav pridobivanje in ostrenje teh ve┼í─Źin mladim omogo─Źa MEPI.

“Menim, da imajo mladi veliko potenciala, ki ga lahko v njih prebudijo tisti posamezniki, ki imajo za seboj nekaj izku┼íenj in znanja. Svoj prosti ─Źas, ki je na voljo v omejenih koli─Źinah prav zato namenjam tudi mentorstvom v razli─Źnih programih z mladimi in podjetniki. MEPI temelji na individualnem izzivu za mlade in jim omogo─Źa razvoj na razli─Źnih podro─Źjih, kot so prostovoljstvo, odprave, ve┼í─Źine in rekreativni ┼íporti, ki ga dose┼żejo z vztrajnostjo. In to je bistvo, ki ga moramo prenesti mladim: da z vztrajnostjo lahko dose┼żejo vedno nova znanja; in znanje je tisto kar je danes konkuren─Źna prednost.” ┬áSandi ─îe┼íko, ustanovitelj in solastnik Studia Moderna

Intersport

Mepijevci pri INTERSPORT-u nakupujemo ceneje. ┬áNajve─Źja veriga prodajaln s ┼íportno opremo na svetu je v letu 2016 postala┬ápodpornik Program MEPI.┬áintersportlogo

Z INTERSPORTOM delimo vrednoto mednarodne prisotnosti, zaupanja ter podjetnosti. Te┼żimo k strokovnosti in zavzetosti za uspeh ter se zavedamo pomena osebne pozornosti. Odlikuje nas strast in predanost. Oboji verjamemo, da je ┼íport za vsakogar in aktiviramo posameznika pri njegovi nameri, da se ukvarja s ┼íportom.┬á
INTERSPORT se izkazuje tudi v strokovnosti, da je prvi ┬áv igri ÔÇô da se odziva na najnovej┼íe nakupovalne trende; da lahko dose┼że najbolj┼íe dogovore kar se ti─Źe blagovnih znamk, cene, kakovosti in izbire in storitve.

Lokalni in regionalni pokrovitelji:

Pokrovitelja MEPI programa v Škofji Loki:

KnaufInsulation

logo

 

 

SIBO Group

Sibo-Znak1

 

 

 

Pokrovitelj programa v Zasavju:

Steklarna Hrastnik

Steklarna_Hrastnik_Logo

 

 

 

Pokrovitelj izvajanja programa v ┼Żeleznikih:

Domel

domel_logo

 

 

Pokrovitelj aktivnosti finan─Źnega opismenjevanja mladih in njihovih mentorjev:

Nova ljubljanska banka

1451032755-sponzorski-logotip-pozitiv

 

 

 

Pokrovitelj mle─Źnih dobrot:

Ljubljanske mlekarne

logo-green

 

 

Pokrovitelj tiska priznanj:

Cinkarna Celje

logo cinkarna

 

 

Pokrovitelj grafi─Źnega oblikovanja:

Agencija POANTA

logo11

 

 

Zahvaljujemo se tudi ostalim donatorjem!