Veliki MEPI lov na pustolovsko opremo

09.04.2020

Da Mepijevci ne boste povsem pozabili na pustolovske odprave, smo za vas pripravili praznični MEPI lov na pustolovsko opremo, ki se ga lahko udeležite kar od doma. To je odlična priložnost, da v sebi prebudite pustolovski duh, hkrati pa svoji opremi privoščite malo akcije. 😉

Za najboljše lovce smo pripravili praktične nagrade, ki jih boste lahko že to sezono uporabili na odpravah.

ZAKLJUČENO 13. 4. 2020 ob 18:30

REZULTATI >>


Potrebuješ internet in telefon/fotoaparat!

Pozorno beri navodila!

  1. TUKAJ in v IG storyju (@program_mepi) najdeš seznam predmetov, ki jih moraš poiskati v 30 minutah. Vsak predmet je vreden določeno število točk! Seznam bo objavljen ob 18h, prej vam povezava do seznama ne bo delala!
  2. Pri iskanju lahko angažiraš družinske člane!
  3. Vse predmete znosi na kup in jih fotografiraj tako, da bodo na fotografiji vidni vsi zbrani predmeti (priporočamo, da jih razvrstiš na tla ali veliko mizo). Točkovali bomo izključno na podlagi tega, kar se vidi iz slike (če predmeta ni na sliki ali se ne bo dalo razbrati, kaj je, potem ne velja). Lahko objaviš tudi več fotografij, če se ne vidi dobro.
  4. Na koncu z vso opremo naredi še selfie!
  5. Vse fotografije objavi na svoj IG story in označi @program_mepi ali pa jih pošlji na mepi@mepi.info.
  6. Upoštevali bomo fotografije, ki bodo prispele danes do 18:30!

Vrstni red bo določen na podlagi zbranega števila točk. Če bo več sodelujočih imelo enako število točk, bomo za določitev vrstnega reda upoštevali tudi čas prejema fotografij.

Rezultate bomo objavili na tej spletni strani DANES ob 21:00.