MEPI forum 2020: »Rastemo skupaj«

20.01.2020

V lanskem letu smo uspešno pognali nove korenine in MEPI družino obogatili s številnimi novimi mentorji ter voditelji odprav. Ponovno je napočil čas, da se stari MEPI mački in novopridruženi obrazi srečamo, spoznamo, delimo izkušnje, se česa novega naučimo, skratka združimo prijetno s koristnim.

Letošnji forum z naslovom »Rastemo skupaj« bo že 5. MEPI forum po vrsti. Skupaj z vami želimo ugotoviti, koliko novih popkov je pognalo od našega zadnjega srečanja in kakšne višave bomo skupaj z vami dosegli v prihodnosti. Z njim se vam želimo tudi zahvaliti, vas nagraditi ter vam omogočiti vsebine, ob katerih boste zasebno in profesionalno zrasli tudi sami. Saj veste – zadovoljstvo izvira iz rasti, ne iz cone udobja.

Forum bo potekal v petek in soboto, 20. in 21. marca 2020, na Debelem Rtiču. Forum bomo prvi dan pričeli s skupinskim programom. Po uvodnem nagovoru bodo kratke iskrice navdiha z nami delili različni govorci, ki naj zaenkrat še ostanejo skrivnost, nato pa si bomo pogledali tudi, koliko ciljev smo uresničili od našega zadnjega srečanja, kakšno je naše sedanje stanje, spremembe, ki se nam obetajo, ter kakšna je naša skupna vizija programa v prihodnosti. Z večerjo bomo dan zaključili, tej pa sledi neobvezno druženje (hotel ima tudi bazen J).

Drugi dan bo sestavljen iz dveh sklopov delavnic, ki se jih boste udeležili po lastni predhodni izbiri. Za vas smo pripravili vsebine, ki se nam zdijo aktualne in s katerimi želimo odgovoriti na pogosteje zastavljena vprašanja. Udeležili se boste lahko delavnice naravnega gibanja MovNat, delavnic o prostovoljstvu, mentorstvu, koordinatorstvu, pa tudi o prodaji nevidnega in programu kot orodju za karierni razvoj. Za tiste, ki želite organizirati odpravo v tujino, pa bo na voljo delavnica z zelo praktičnimi napotki za njeno izvedbo. Po kratkem poročanju bomo forum zaključili z druženjem ob kosilu.

Okviren program dogodka si lahko ogledate tukaj, na forum pa se prijavite na tej povezavi. Prijave sprejemamo do 6. 3. 2020 po ceni 70 € (prvih 60 prijav po ceni 45 € do 10. 2. 2020).

V primeru, da se zaradi drugih obveznosti ne morete udeležiti celotnega dogodka, ste vabljeni bodisi na prvi bodisi na drugi del dogodka. Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!