Misija Mladi voditelj MEPI 2020 – prestavljeno!

09.10.2020
Zaradi razglasitve epidemije je dogodek prestavljen na januar ali februar 2021. Prijavljene bomo obvestili o terminu. Vsi, ki bi se dogodka želeli udeležiti januarja/februarja, a se niste prijavili, pišite na jaka@mepi.info, da vas lahko obveščamo o aktualnostih.

Na lastni koži si že dobro izkusil Program MEPI. Upamo, da si imel prijetno MEPI izkušnjo. Brez predanih mentorjev in voditeljev odprav, ki te spremljajo na tvoji poti, to ne bi bilo mogoče. Mentorji in voditelji odprav so ljudje, ki te znajo motivirati, te imajo za sebi enake in te znajo motivirati. Pri njih najbrž uživaš že pri pouku. 🙂

Društvo prejemnikov zlatega priznanja MEPI in Zavod MEPI tudi letos pripravljata jesenski aktivni odklop – izobraževanje za mlade voditelje v Programu MEPI. Sedaj imaš izvrstno priložnost, da se v vlogi mentorja in voditelja odprav preizkusiš tudi sam – in hkrati opraviš svoj PNP!

Če je MEPI postal pomemben del tvojega življenja in te zanima, kako je na drugi strani – recimo v koži voditelja odprav, ki išče svojo izgubljeno skupino 😉 – se nam pridruži na Jezerskem.

Dogodek Misija MEPI bo potekal od 24. do 29. oktobra 2020 v Učnem centru GRZS na Jezerskem. 

Pogoji za udeležbo so, da si želiš postati mladinski voditelj v Programu MEPI, si udeleženec na srebrni ali zlati stopnji in šteješ vsaj 17 let.

Pridobil boš znanje in razvijal spretnosti, ki jih potrebuje vsak mladinski voditelj v Programu MEPI – in tudi drugje. Pridobil ali nadgradil boš svoje vodstvene kompetence in se naučil kup uporabnih metod, ki jih dnevno uporabljamo za delo z mladimi. Ravno to usposabljanje je lahko tudi odskočna deska za tvojo kariero v mladinskem delu, dobrih voditeljev in organizatorjev pa so itak veseli povsod!

No, in da ne pozabimo: vseh 5 dni bo prežetih z zabavo, imel boš priložnost spoznati odštekane, podobno misleče ljudi in morda se boste že skupaj lotili kakšnega projekta. Po izobraževanju pa v akcijo… in morda boš že kmalu svojo skupino popeljal po kakšnih stezicah na odpravo! Ob koncu izobraževanja seveda dobiš potrdilo o udeležbi.

Preberi reportažo z lanske Misije Mladi voditelj MEPI!

Okvirni program:

  • Timsko delo in skupinska dinamika
  • Mentorstvo v MEPI
  • Vodenje pustolovskih odprav MEPI
Cena za prehrano in namestitev znaša 45 EUR. Po prejemu prijave ti bomo poslali račun, ki ga moraš poravnati v 5 dneh. Rok za prijavo je 5. oktober 2020 oziroma do zasedbe prostih mest. 

V ceno so všteti namestitev, prehrana ter izvedba izobraževanja. Za prevoz do lokacije dogodka in nazaj poskrbi vsak udeleženec sam.
Za več informacij nam pišite na e-naslov jaka@mepi.info ter nam sledite na naših družbenih medijih: Facebook, YouTube in Instagram.