Misija Mladi voditelj MEPI – prostih mest ni več!

24.08.2019
Prostih mest na dogodku ni več. Če želiš, lahko vseeno oddaš prijavo in te bomo v primeru, da se kakšno mesto sprosti, obvestili.

Na lastni koži si že dobro izkusil Program MEPI. Upamo, da si imel prijetno MEPI izkušnjo. Brez predanih mentorjev in voditeljev odprav, ki te spremljajo na tvoji poti, to ne bi bilo mogoče. Mentorji in voditelji odprav so ljudje, ki te znajo motivirati, te imajo za sebi enake in te znajo motivirati. Pri njih najbrž uživaš že pri pouku. 🙂

Društvo prejemnikov zlatega priznanja MEPI in Zavod MEPI pripravljata 5-dnevni aktivni odklop na Jezerskem – izobraževanje za mlade voditelje v Programu MEPI. Sedaj imaš izvrstno priložnost, da se v vlogi mentorja in voditelja odprav preizkusiš tudi sam – in hkrati opraviš svoj PNP!

Če je MEPI postal pomemben del tvojega življenja in te zanima, kako je na drugi strani – recimo v koži voditelja odprav, ki išče svojo izgubljeno skupino 😉 – se nam pridruži na Jezerskem.

Dogodek Misija MEPI bo potekal od 26. do 30. oktobra 2019 v Učnem centru GRZS na Jezerskem. 

Pogoji za udeležbo so, da si želiš postati mladinski voditelj v Programu MEPI, si osvojil vsaj bronasto priznanje in šteješ vsaj 17 let.

Na tečaju boš razvijal znanje in spretnosti, ki jih potrebuje vsak mladinski voditelj v Programu MEPI – in tudi drugje. Pridobil ali nadgradil boš svoje vodstvene kompetence in se naučil kup uporabnih metod, ki jih dnevno uporabljamo za delo z mladimi. Ravno to usposabljanje je lahko tudi odskočna deska za tvojo kariero v mladinskem delu, dobrih voditeljev in organizatorjev pa so itak veseli povsod!

No, in da ne pozabimo: vseh 5 dni bo prežetih z zabavo, imel boš priložnost spoznati odštekane, podobno misleče ljudi in morda se boste že skupaj lotili kakšnega projekta. Po izobraževanju pa v akcijo… in morda boš že kmalu svojo skupino popeljal po kakšnih stezicah na odpravo! Ob koncu izobraževanja seveda dobiš potrdilo o udeležbi.

Izobraževanje bodo izvajali v večji meri Zlatniki (prejemniki zlatega priznanja MEPI) skupaj z ostalimi trenerji v Programu MEPI.

Okvirni program:

  • 1. dan: Timsko delo in skupinska dinamika
  • 2. in 3. dan: Mentorstvo v MEPI
  • 4. in 5. dan: Vodenje pustolovskih odprav MEPI
Za vse, ki se boste prijavili do 5. septembra 2019, velja akcijska cena 35 EUR, od vključno 6. septembra 2019 dalje pa znaša cena 50 EUR. Po prejemu prijave ti bomo poslali račun, ki ga moraš poravnati v 5 dneh. Rok za prijavo je 5. oktober 2019 oziroma do zasedbe prostih mest. 

V ceno so všteti namestitev, prehrana ter izvedba 5-dnevnega programa izobraževanja.
Za več informacij nam pišite na e-naslov jaka@mepi.info ter nam sledite na naših družbenih medijih: Facebook, YouTube in Instagram.