Napovednik – MEPI na RTV Slo; torek, 29.4. in junij….

28.04.2014

NAPOVEDNIK

Vabljeni k ogledu izobraževalno-svetovalne oddaje, Dobra ura z Jasno, kjer bo eden izmed prispevkov Predstavitev Programa MEPI.

  • Kdaj: torek, 29.4. 14 ob 16.45; MEPI je na vrsti ob 17.15
  • Kje: RTV Slo 1
  • Voditeljica: Jasna Krljič Vreg

Poleg Nacionalnega urada v  prispevku nastopajo Mepijevci in Mepijevke iz Škofje Loke, zibelke programa MEPI, kjer letos praznujejo 10 obletnico izvajanja programa MEPI. Uporabljeni so pa tudi posnetki kvalifikacijske odprave Gimnazije Kranj na relaciji Sveta Gora– Postojnska jama.

Ob tej priložnosti napovedujemo premierno predvajanje dokumentarne televizijske oddaje: Na poti z MEPI, režiserja Boža Grlja in Mepijevcev Gimnazije Kranj, ki bo na ogled v juniju na 1. programu Televizije Slovenija. Točen termin bomo pravočasno objavili.

Oddaja Na poti z MEPI,  je ena izmed 6 zgod, ki se vse zatekajo k enemu cilju, v naravo, okolje ki omogoča sprostitev in boljšo kakovost življenja.

35_MEPI-Slovenija-photo_RozleBregar_www-vizualist-si 54_MEPI-Slovenija-photo_RozleBregar_www-vizualist-si 52_MEPI-Slovenija-photo_RozleBregar_www-vizualist-siSlo-Ireland Expedition 2009, foto: Rožle Bregar