Poletni tabor: OBčuti NA GLAS!

21.06.2021

Poletje je čas zabave, sprostitve, dogodivščin in razbremenitve. Pridruži se nam na poletnem 5 dnevnem taboru OBčuti NA GLAS!, kjer bomo letošnje poletje obarvali z aktivno, zabavno in ustvarjalno dogodivščino v naravi, ter ob enem (ob)čutenje izrazili na varen in kreativen način.

Tabor je namenjen mladim med 14. in 18. letom starosti. K udeležbi so vabljeni vsi, ki si želijo sovrstniškega sproščenega druženja in se želijo razbremeniti s pomočjo prepleta metod terapije z izrazno umetnostjo in izkustvenih metod programa MEPI.

Lokacija: Koča Radovna, Radovljica

Datum izvedbe: ponedeljek, 9.8.2021 – petek,13.8.2021

Cena: 57 EUR

Prijava je možna ob izpolnitvi prijavnice, dovolilnice in Covid izjave.

V okviru spletne prijave se odločite za način plačila. V kolikor se odločite za plačilo po položnici, vam bomo na naslov plačnika poslali račun s plačilnim nalogom, ki ga prosim poravnajte najkasneje 3 dni pred pričetkom aktivnosti. Najkasneje 3 dni pred pričetkom aktivnosti, se morate oglasiti v enem izmed ČMC-jev, če ste se odločili za plačilo v posameznem centru. Vse cene so subvencionirane in predstavljajo 30% polne cene. Sofinancerja programov Mladih zmajev sta ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana in Urad Republike Slovenije za mladino.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi posamezne aktivnosti v primeru premajhnega števila prijav ali ukrepov za zajezitev epidemije.

Za več informacij nas kontaktirajte preko:

e-pošte: tea@mepi.info , jerneja.munc@mladizmaji.si ali pocitnice@mladizmaji.si

tel. številke: 040/955-183 (Tea Tomažič) ali 041/662-132 (Jerneja Munc)

Prijavnica: forms.gle/A6hqLcmSMP2v3GX17

Dovolilnica: drive.google.com/file/d/1pGNpGR28lfCW9fxlEzV_Yeq2yxTTg5T_/view?usp=sharing

Izjava staršev pred udeležbo mladostnika_ce: drive.google.com/file/d/10k8gKlcQv67B0J6g6OzraYVUSkONkRmB/view?usp=sharing

Izjava polnoletnega mladostnika_ce pred udeležbo: drive.google.com/file/d/1thx037McPVsFCnOwEFk-XyT-E1NqO6PB/view?usp=sharing