Izmenjevalnica znanja

Želiš pridobiti kompetence, ki ti bodo dale prednost pri razgovorih za službo? Ali pa si želiš postati bolj suveren pri obveznostih za faks oz. šolo in pridobiti nekaj izkušenj s predajanjem znanja? Potem je IZMENJEVALNICA ZNANJA pravi naslov.

Izmenjevalnica znanja je projekt, sofinanciran s strani Mestne občine Ljubljana, in je namenjen pridobivanju ter piljenju mehhkih veščin, katere so danes prepoznane kot nujne za uspešen karierni razvoj posameznika. V okviru tega projekta boš pridobil znanja od različnih znanih strokovnjakov, svoje znanje poglobil in ga nato predal med vrstnike, s tem pa se dejansko uril v svojem pridobljenem znanju.

Veščine lahko krepiš na kar sedmih področjih!

KOMUNIKACIJA

Pri tem sklopu se boš naučil veščin javnega nastopanja, retorike, različnih vrst komunikacije, kakšen tip komunikacije je učinkovit v različnih situacijah, kako učinkovito komunicirati in kako lahko rešiš konflikte.
CILJI IN NAČRTOVANJE

Brez načrtovanja in postavljanja ciljev, se lahko zgodi, da tvoje želje ostanejo samo želje. Sklop »Cilji in načrtovanje« te bo opremil z orodji, ki to bodo olajšala pot do tvojega cilja in do uspeha.
UPRAVLJANJE S ČASOM

A si kdaj želiš, da bi imel dan več ur? Če da, potem zagotovo potrebuješ znanje, kako si organizirati dan, da bo časa dovolj za vse in ne boš pod stresom, da ti ne bo uspelo opraviti vseh zadanih opravil.
POSKRBI ZASE

V sklopu boš pridobil znanje o tem, kako pomembno je, da se fizično in psihično dobro počutiš, kaj lahko storiš za dobro počutje in kako le to vpliva na tvoje zadovoljstvo, učinkovitost in tvoje odnose z drugimi.
KRITIČNO IN KREATIVNO RAZMIŠLJANJE

Naučil se boš, kaj pomeni razmišljanje izven okvirjev, kako generiraš ideje, iščeš drugačne, zanimive poti do svojih ciljev. Prav tako pa boš pridobil veščine presojanja idej in kritičnega razmišljanja.
VODENJE

Katere lastnosti ima dober vodja? Ali je lahko vsak vodja? Kako vodim skupino? Kakšen stil vodenja mi ustreza? Vse te odgovore in mnoga druga znanja boš pridobil v tem sklopu.
TIMSKO DELO

Si se kdaj vprašal, kakšna je tvoja običajna vloga v timu? Ali znaš poiskati najrazličnejše informacije? Imaš veliko znanja, vendar praktično izvedbo raje prepustiš drugim? To in še več bomo skupaj raziskovali v tem vsebinskem sklopu.

Če te zanima eno ali več področij, si s klikom na spodnjo povezavo zagotovi svoje mesto na projektu. Pridruži se nam in postani del Izmenjevalnice.

Pridi, pridobi in predaj!

Prijavi se na Izmenjevalnico! ➤