SLOVENSKI MEPI FORUM 2014

19.06.2014

6_DOE_CROP_SLOVENIJA_FB _RGB SLOVENSKI MEPI FORUM 2014

»Odličnost v sodelovanju, izvajanju in mreženju«

9_DOE_PAGE_EDGE_RGB22.  in 23 avgusta 2014 se bo v Hotelu Ribno, Bled odvijal 1. Slovenski MEPI Forum

Namen foruma je izmenjati izkušnje, znanja in primere dobre prakse s področja izvajanje programa MEPI, povečati prepoznavnost programa MEPI, predstaviti njegove pozitivne učinke, ki se odražajo tako na posamezniku kot v družbi. Dogodek je tudi priložnost, da se zahvalimo vsem, ki so MEPI v zadnjih letih soustvarjali. Slednjič je naš cilj povezati izvajalce programa MEPI ter obeležiti 10. obletnico izvajanja progama MEPI v šolah.

Iskreno vabimo vse, ki prispevajo k uspešnem delu in promociji MEPI  programa. Pridružili se nam bodo: mentorji, izvajalci, ravnatelji, učitelji, direktorji šolskih centrov, mladi, vključeni v program ter vsi, ki podpirajo naše družbeno aktivno poslanstvo: sponzorji, donatorji, mreža zunanjih strokovnih sodelavcev ter sorodnih nevladnih organizacij, sponzorji, donatorji, predstavniki Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije, Veleposlaništva Velike Britanije,  Britanskega sveta, Britansko slovenske gospodarske zbornice ter vseh, ki bi se radi pridružili naši MEPI skupnosti.

Več info o programu na:  Program_MEPI forum

Slovenski MEPI Forum 2014 je srečanje brez kotizacije. Udeležence prosimo, da  s prijavnico    (Prijavnica MEPI forum ) potrdijo in predhodno prijavijo svojo udeležbo do 15.7. 2014.

VESELIMO SE SREČANJA Z VAMI !

Nacionalni urad MEPI