Vabilo_ Program MEPI v Mestni Občini Koper: “V tebi je več, ko si misliš”

15.05.2014

26. maj 2014, Osnovna šola Antona Ukmarja Koper, od 14h do 15.30h

Zavod MEPI vas v sodelovanju z Mestno občino Koper, 26. maja 2014, vljudno vabi na predstavitev Programa MEPI –Mednarodno priznanje za mlade.

Program MEPI je edinstven mednarodni program osebno-socialnega razvoja, ki mlade med 14 in 25 letom vabi, da prevzamejo odgovornost za lastni poklicni in osebnostni razvoj. Pri tem se spopadajo z izzivi in za dosežke prejmejo priznanje mednarodne veljave. V Programu je bilo do sedaj vključenih preko 9 milijonov mladih iz 140 držav.

Vsem, ki delate z mladimi program MEPI ponuja dodano vrednost saj med drugim predstavlja odlično dopolnilo formalnemu izobraževanju, mednarodno kvalifikacijo in tudi odličen “okvir”  za delo s tovrstno populacijo. Program se z lahkoto integrira v katerokoli okolje, kjer so mladi. Obenem pa predstavlja edinstven povezovalni element v lokalni skupnosti.

Na predstavitvi bodo različni deležniki predstavili svojo izkušnjo ter pogled na program MEPI, in sicer: Nacionalni urad MEPI, podporniki programa, predstavniki šol in drugih institucij, ki izvajajo program, ter udeleženci in prejemniki zlatega MEPI priznanja.

Več informacij o programu na:

MEPI info paket

MEPI_Uvodne informacije za vodstvo sol

Prosimo za potrditev udeležbe, najkasneje do 23. maja 2014 na elektronski naslov jasmina.pistan@mepi.info ali na mobilno številko 041 926 068.

V pričakovanju Vaše udeležbe Vas lepo pozdravljamo.

Timotej Pirjevec                                                                       Andreja Anžur Černič

Mestna občina Koper                                                              Nacionalni urad MEPI

Zlata podelitev priznanj - Brdo pri Kranju