Zahvala soustvarjalcem dogodka Urbano pleme MEPI

24.05.2019

V sredo, 15. maja, smo širili naš MEPI duh v Parku Tivoli. Kaj je MEPI in kdo so posamezniki, ki so del MEPI zgodbe, smo predstavili širši javnosti ter VIP gostoma, britanskemu princu Edwardu in predsedniku Republike Slovenije Borutu Pahorju.

Vendar tega ne bi mogli storiti sami! Želimo vam predstaviti, kdo vse je soustvarjal ta dogodek. “Urbano pleme MEPI” je pripravil Zavod MEPI s pomočjo britanskega veleposlaništva, Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS), Gimnazije Kranj, Gimnazije Škofja Loka, Šolskega centra Celje, Gimnazije Celje-Center, Akademske folklorne skupine France Marolt, Društva prejemnikov zlatega priznanja MEPI, Rdečega križa, Competa, Krajinskega parka Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib ter Čolnarne Park Tivoli.

Posebna zahvala gre predvsem Združenju slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS),  kot nepogrešljivemu partnerjuZ njihovo pomočjo smo lahko izpeljali dogodek tudi v deževnem vremenu, saj so za dogodek posodili in postavili svoje šotore.

Dogodek so podprli Intersport, Petrol, Ljubljanske mlekarne, Heineken, Abografika in Pristop ter Britansko veleposlaništvo. Brez njih in njihove podpore, bi udeleženci ostali žejni in lačni, izvajalci ne bi imeli najboljših MEPI majic ter ostali brez odličnih plakatov, letakov, pingvinov in drugih vizualij!

Hvala tudi vsem fotografom na dogodku. Brez vas bi dogodek ostal le v našem spominu, sedaj pa imamo bogato fotogalerijo, ki nam bo v pomoč pri obujanju spominov na ta poseben dogodek! Fotografi Urbanega plemena MEPI so bili:

  • Rok Rakun, ZSKSS
  • Patricija Brezar in Taša Križnar iz Gimnazije Škofja Loka
  • Jakob Istenič iz Gimnazije Kranj
  • Neža Tretnjak iz Šolskega centra Celje

Fotografi pa sploh ne bi imeli dela, če ne bi bilo vseh izvajalcev delavnic, soustvarjalcev kulturnega programa ter vseh udeležencev!